F1 - Veľká cena Španielska v Barcelone s delegátom

Veľká cena Španielska sa tradične koná na okruhu Circuit de Catalunya v Barcelone, 30 minút od energickej katalánskej metropoly. Po prílete do Barcelony sa môžete vybrať priamo na okruh vďaka skvelým dopravným spojom, vrátane kyvadlového autobusu. Ceny vstupeniek sa líšia v závislosti od dňa, v ktorý sa rozhodnete ísť a miesta, kde chcete sedieť. Veľká cena Španielska je zábavný, atraktívny a elektrizujúci zážitok pre celú rodinu a takisto skvelý nápad na darček pre každého fanúšika burácajúcich motorov! Kto bude v Barcelone striekať šampanské v roku 2023? Poďte si to pozrieť naživo!

Veľká cena Španielska

Okruh s bohatou históriou

Circuit de Barcelona-Catalunya bol vybudovaný ako súčasť olympijských hier v Barcelone v roku 1992. Základný kameň bol položený v roku 1989, pričom prvým pretekom bolo jedno z kôl španielskeho šampionátu cestovných automobilov v roku 1991.
Dva týždne po pretekoch áut v Barcelone prišla na rad Formula 1. Trať si užila senzačný debut, kde sa na rovinke preslávili Nigel Mansell a Ayrton Senna v napínavom finiši, v ktorom sa Mansell ujal vedenia a zakončil pretek víťazstvom. Pretekári milujú barcelonský okruh a je populárnym výberom pre zimné testovanie. Trať je skvelou kombináciou zákrut so striedaním rýchlostného tempa, pričom náročná pravotočivá zákruta 3 je skvelou šancou otestovať vyváženosť auta, ktoré dizajnéri tímu pripravili na boj počas sezóny.

Barcelona plná zážitkov

Mesto Barcelona netreba špeciálne predstavovať. Barcelona je jedným z najväčších svetových miest, ktoré jednoducho musíte zažiť. Skvelé jedlo, bohatá kultúra a krásne pláže – to všetko čaká len na vás a vďaka tomu je Veľká cena Španielska skutočne atraktívnou dovolenkou.

Barcelona

Vstupenky a zájazdy na Veľkú cenu Španielska tu.



Hodnocení článku

1

Čtěte také:

Program Wimbledon 2024 Tenisové turnaje 2023 - kalendár, termíny, miesta Kalendár F1 2024 - miesta, časy, dátumy Formula 1 2023 - kalendár, termíny, miesta NHL 2017/2018 - slovenskí hráči, tímy, zájazdy