Los Premier League 2018/2019

 

 

Zájazd na Premier League v novej sezóne nemusí byť iba o jednom zápase. V Londýne sa bežne hrajú v jednom kole 3-4 zápasy. Kombinovať 
môžete taktiež Londýn s Manchestrom a Liverpoolom. Tri derby sú na programu v jednom kole prvý decembrový víkend. Derby o severný Londýn Arsenal - Tottenham Hotspur, nováčika z Fulhamu privíta Chelsea a Liverpool s Evertonem sa stretnú na Anfield Road.

 

Arsenal verí v lepšie zajtrajšky s novým trénerom Emerym, ale štart do súťaže má ťažký, hneď v prvom kole doma privíta úradujúceho šampióna Manchester City a na Chelsea, ktorá slávila triumf v PL pred rokom, odohrá kolo druhé. Na Emirates Stadium vám štandartne ponúkame vstupenky do klubového poschodia, veľmi dobré miesta s polčasovým občerstvením. V cene vstupenky máte taktiež prehliadku štadóna, vstup do múzea a voucher na nákup do klubového fanshopu.

 

 

Poďte podporiť finalistu Champions League v novej sezóne. Štandartne výborné miesta v sektoroch L11 a L12 na hlavnej tribúne vám zaistia ten najlepší zážitok pri sledovaní. Pred zápasom za vami do salónika Code Lounge príde taktiež niektorá z legiend FC Liverpool - máte sa na čo tešiť!

 

 

Tottenham Hotspur na novom štadióne je obrovským lákadlom. Ale pozor, Spurs získali výnimku a prvý domáci zápas odohrajú ešte vo Wembley. Prvý tím, ktorý sa na Tottenham Hotspur Stadium predstavý, bude slávny FC Liverpool. V ponuke budeme mať štandartné vstupenky a taktiež VIP do Travel Club Lounge.

 

 

Kompletnú ponuku aj na ostatné kluby - Manchester United, Manchester City, West Ham United, Fulham, Crystal Palace a Watford, nájdete už čoskoro na našich webových stránkach. Oproti väčšine konkurentov u nás na Premier League kúpite iba oficiálne vstupenky. Vstupenky, ktoré sú registrované na vaše mená a nehrozí vám riziko, že vás nepustia na štadión. Súčasťou prehliadky mesta je u nás ako malé prekvapenie nezabudnuteľný výhľad na celé mesto.

 



Hodnocení článku

0x

Čtěte také:

EURO 2024 - miesta, dátumy a štadióny Zažite NHL v New Yorku a pozrite si Juraja Slafkovského v akcii! Cestujte na osemfinále Ligy majstrov: Miláno, Paríž alebo Dortmund? Čo tento rok pod stromček? Darčekový poukaz na splnenie športového sna! MS vo futbale v Katare 2022: najdôležitejšie informácie