Zažite NHL v New Yorku a pozrite si Juraja Slafkovského v akcii!

Hlavné mesto NHL

New Yorský “jazdci” patria k tradičným tímom NHL. Klub patrí z marketingového hľadiska k najhodnotnejším značkám v NHL. Domáce zápasy hrá od roku 1968 v legendárnej Madison Square Garden, najslávnejšej hokejovej aréne na svete. Z hľadiska hokejových úspechov to pre New York Rangers ale nie je tak dominantné, ako by si tak silná značka zaslúžila: jazdci zdvihli nad hlavy Stanley Cup naposledy v roku 1994.  

Dres jazdcov pritom v minulosti obliekali slávne hokejové mená: Wayne Gretzky, Mark Messier, Jaromír Jágr či Pavel Bure. Okrem toho, Rangers si tento rok v drafte vybrali do svojich služieb talentovaného Slováka Adama Sýkoru. So skvelým zázemím, silným kádrom a podporou fanúšikov to budú chcieť jazdci aj tento rok v boji o Stanley Cup dotiahnuť čo najďalej.

58297MTk.jpeg
Užasný New York s jedinečnou atmosférou

New York zďaleka nie je len o miestnom klube Rangers a iba o hokeji. V meste sídlia aj ďalšie kluby NHL: New York Islanders a New Jersey Devils. Okrem hokejového zážitku si tu môžete vychutnať v podstate akýkoľvek šport: z futbalu spomenieme New York Red Bulls alebo New York City. Ak ste fanúšikom basketbalu, Rangers sa o Madison Square Garden delia s basketbalistami klubu New York Knicks. Ďalej by sme mohli pokračovať americkým futbalom či baseballom. V skratke ak sa vyberiete v New Yorku na akýkoľvek šport, zažijete skvelú show a neopakovateľnú atmosféru.

58291ZjR.jpeg

Návšteva kultúrnych pamiatok, historických miest a rôznych zážitkových atrakcí ponúka takmer nekonečné možnosti, ako môžete v New Yorku tráviť voľný čas. Socha slobody, Empire State Building, Central Park, Manhattan… o program tú máte vždy postarané, každý si nájde to, čo ho zaujíma a nudiť sa tu určite nebudete. New York je jednoducho jedinečné mesto, kde by mal aspoň raz za život navštíviť naozaj každý.

Zažite v New Yorku Juraja Slafkovského v akcii!

Januárový zájazd do New Yorku na NHL bude o to atraktívnejší, že si môžete v jednom zo zápasov pozrieť v akcii našu draftovú jednotku Juraja Slafkovského. Okrem jeho Montrealu Canadiens sa v New Yorku predstavia aj Boston Bruins, Washington Capitals či New Jersey Devils.

58292NmU.jpeg

Ak ste ešte tento rok nepísali Ježiškovi dúfame, že sme vás dostatočne inšpirovali.

Zažite selektrizujúcu atmosféru NHL, vychutnajte si jedinečný New York a vytvorte si zážitky, na ktoré budete spomínať celý život!

Vyberte si svoj zájazd na NHL tu.



Hodnocení článku

0x

Čtěte také:

Rugby MS 2023 | Francúzsko - miesta, časy, dátumy, zápasy, štadióny a skupiny Formula 1 2023 - kalendár, termíny, miesta Program French Open 2023 Los štvrťfinále Ligy majstrov, Európskej ligy a Konferenčnej ligy 2023 Ženeva - autosalón, mesto, novinky, zájazdy