Čo tento rok pod stromček? Darčekový poukaz na splnenie športového sna!

Bez ohľadu na to, či si váš blízky rád vychutnáva atmosféru tých najlepších futbalových zápasov, rýchlu a tvrdú hru ľadového hokeja, alebo adrenalín a zvuk burácajúcich motorov, môžete mu splniť jeho športový sen. Obdarujte ho darčekovým poukazom od nás a nechajte ho samého vybrať si, kedy, kde a kam sa vyberie za športovým zážitkom. V prípade, že sa nebude vedieť rozhodnúť, nechajte inšpiráciu na nás!

 

Najlepší svetový futbal v podobe Ligy majstrov alebo Premier League


Ak chcete darčekovým poukazom obdarovať futbalového fanúšika, spôsobov, akými môže poukaz využiť, máme k dispozícii hneď niekoľko. Môže sa vybrať napríklad na jarné osemfinále Ligy majstrov a podporiť tak svoj obľúbený klub naživo. V prípade, že fandí niektorému z klubov v Anglicku, pošleme ho na zápas Premier League, kde zažije skvelú atmosféru a určite si príde na svoje. Fandí inému klubu z TOP 5 európskych líg? Nech sa páči, môže s nami vycestovať za futbalom do Nemecka, Španielska, Talianska či Francúzska. Možnosti sú takmer neobmedzené! 

Vstupenky a zájazdy na Ligu majstrov tu.

Vstupenky a zájazdy na Premier League tu.

58340YTk.jpg

 

Nezabudnuteľný zážitok NHL alebo Majstrovstvá sveta v ľadovom hokeji v Rige

 

Poznáte niekoho zo svojho okruhu blízkych, kto je hore do neskorej noci, len aby videl svoj obľúbený NHL klub či hráča v akcii? Prekvapte ho darčekovým poukazom a pošlite ho na vybraté zápasy NHL do Ameriky! Okrem neopakovateľnej atmosféry hokejových zápasov je k dispozícii aj bohatý sprievodný program, ktorý dotvára celkový zážitok zo zájazdu, na ktorý do konca života nezabudne. 

Ďalšou hokejovou alternatívou sú budúcoročné Majstrovstvá sveta v hokeji v Rige. Predsa čo by hokejového fanúšika potešilo viac, ako vidieť naživo nekompromisný súboj Slovensko - Česko? Ak máte vo svojom okruhu oddaného fanúšika našej hokejovej reprezentácie, nad inou voľbou ani nepremýšľajte. 

Zájazdy na NHL tu.

Vstupenky a zájazdy na Majstrovstvá sveta v ľadovom hokeji 2023 tu.

 

58341YmZ.jpg

 

Adrenalínové preteky Formuly 1 


Je u vás každé nedeľňajšie doobedie obsadená televízia na niekoľko hodín? Ide vám povzbudovanie a komentáre počas pretekov tak trochu na nervy? Pošlite daného člena rodiny alebo kamaráta na ozajstný pretek Formuly 1! 

Do dejiska ho dopravíme autobusom alebo letecky, zabezpečíme pohodlné ubytovanie a samozrejmosťou je aj vstupenka na hlavné preteky, či kvalifikáciu. Navyše môže dostať aj služby delegáta aby ste mali istotu, že všetko prebehne v najväčšom poriadku. Zájazdy sa dajú upravovať a dopĺňať podľa vašich požiadaviek - či už na otočku k susedom do Maďarska, Rakúska alebo na druhý koniec sveta do Japonska. Kalendár Formuly 1 na rok 2023 má historicky najviac pretekov a ako sme už spomenuli, na niektoré z nich to je zo Slovenska naozaj na skok. Tak na ktorom okruhu sa uvidíme?

Zájazdy a vstupenky na Formulu 1 tu.

 

58342NzU.jpg



Hodnocení článku

0x